Лятна ваканция с образователни програми, игри и изненади в НВИМ

Пакет от образователни програми, нови игри и вълнуващи изненади ще очакват посетителите през лятната ваканция в Националния военноисторически музей (НВИМ). Детската и семейна публика ще бъде увлечена в богатия свят на българската военна история вече не само в работните дни, но и всяка събота и неделя от 11.00 ч. и от 15.00 ч. От сряда до петък за учениците сме подготвили добре познатите и обичани образователни програми, а Детският музей ще очаква от сряда до неделя най-малките си почитатели с нестихващи игри, интересни занимания и забавления.

СЪБОТНО-НЕДЕЛНИ СЕМЕЙНИ ПРОГРАМИ (МЕСЕЦ ЮНИ)

5 и 6 юни – „Животните на фронта“ (събота от 11.00 ч. и неделя от 15.00 ч.) и „Свобода или смърт“ (събота от 15.00 ч. и неделя от 11.00 ч.).
12 и 13 юни – „Създаване на Българската държава“ (събота от 11.00 ч. и неделя от 15.00 ч.) и „Свобода или смърт“ (събота от 15.00 ч. и неделя от 11.00 ч.).

Подробности и актуална информация ще публикуваме всяка седмица в сайта и страниците на НВИМ в социалните мрежи.

ДЕЛНИЧНИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОГРАМИ

От сряда до петък при предварително направена заявка могат да бъдат посетени образователните и семейни програми на Музея „Експонатите оживяват“, „Създаване на българската държава“, „Васил Левски – вчера и днес“, „Екскурзовод в музея“, „История на оръжието“, „Мисия герой“, „От урва на урва“, „Свобода или смърт“, „Българското участие в Първата Световна война“, „Животните на фронта“ и др.

ДЕТСКИ МУЗЕЙ

Детският музей ще бъде отворен всеки един от работните за Музея дни при строго спазване на противоепидемичните мерки. Достъпът ще се осъществява в часовете 11.00 ч., 13.00 ч., 15.00 ч. , като ще се допускат не повече от 4 деца във всяко едно от трите помещения.

В експозиционните пространства ще се допускат посетители при съблюдаване на действащите в страната противоепидемични правила.


Телефон за връзка и предварителни заявки:
Мариета Станева – 0886 604 229
Анета Петрова – 0888 468 920

Източник: https://militarymuseum.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *