11 – 16 май – Покана за участие: Международен фестивал на етнографския филм – Младежки визуални проекти 2015


„От 11 до 16 май 2015 г. София отново ще стане събирателно място на учени, изследователи, документалисти и студенти, работещи в полето на хуманитарните и социални науки и визуалните изследвания.

В петото издание на форума за визуална антропология ще бъдат показани над 20 продукции от цял свят с фокус върху културното наследство и опазването на околната среда.

Международен фестивал на етнографския филм – София има удоволствието да покани всички желаещи за участие в панел „Младежки визуални проекти”. Очакваме вашата презентация или филм върху тема, която сте разработвали на теренна практика, по проект и представлява ваш професионален интерес.

Крайният срок за кандидатстване е 30 април 2015 г., като форма за участие може да изтеглите оттук и да я изпратите на адрес kulturata@gmail.com.

Международен фестивал на етнографския филм – София се организира от Сдружение за културни инициативи в партньорство с Академично етноложко сдружение, катедра Етнология при СУ „Св. Климент Охридски” и подкрепата на Регионален център за опазване на нематериалното културно наследство в Югоизточна Европа под егидата на ЮНЕСКО, Гьоте институт – София и Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”.
Източник: https://ifefsofia.wordpress.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *